Tule samppanjan parhaiden asiantuntijoiden – niin kotimaisten kärkinimien kuin ranskalaisten tähtivieraidemme – oppiin. Näissä Grand Champagne Helsinkiä varten räätälöidyissä Master Classeissa samppanjatalot avaavat kellariensa ovet ja pääsemme mukaan ainutlaatuisille makumatkoille samppanjan saloihin.

Oppaina Master Class -luennoilla toimivat alan kotimaiset huippuasiantuntijat, samppanjaan erikoistunut Master of Wine Essi Avellan, useita samppanjakirjoja kirjoittanut viiniasiantuntija Jukka Sinivirta ja maamme arvostetuimpiin sommeliereihin lukeutuva Samuil Angelov. Lisäksi mukana on todellinen tähtikaarti samppanjan huippunimiä arvostetuista kellarimestareista talojen omistajiin ja mielenkiintoisimpiin viljelijätuottajiin.

Master Class -luennot ovat maksullisia ja niiden hinnat löytyvät kunkin Master Classin kuvauksen kohdalta, josta voit suoraan ostaa lippusi. Kaikista Master Classeista löydät lisätietoja alta. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Muistathan ostaa myös pääsylipun tapahtumaan etukäteen. Luennot kestävät noin 50 minuuttia ja maisteluannos on noin 4cl. Samppanjoita maistellaan luennoilla Lehmann Glassin upeista Grand Champagne 40cl Ultralight -samppanjalaseista.

Näytä: gallerianäkymä | aikataululistanäkymä

Lauantai 26. huhtikuuta

12:00 – Michel Parisot: Devaux – From stainless steel to oak, the maturation vessel matters
12:00 – Christelle Gratiot: Gratiot-Pillière’s fine Heritage
12:00 – Irvin Charpentier: Domaine Alexandre Bonnet – Still wines of Champagne merge tradition and modernity // SOLD OUT

13:30 – Elise Losfelt: Charles Heidsieck Vintages – ageless classics in white and rosé // SOLD OUT
13:30 – Odilon de Varine: Gosset ’Compte d’Âge’ – The philosophy of age count
13:30 – Cynthia Fossier: Canard-Duchêne’s interpretation of Great Pinot Noir terroirs
13:30 – Samuil Angelov: Viini kuplien takana – Samppanjan ABC // SOLD OUT

15:00 – Pierre Huré: Huré Frères 4 Éléments single-vineyard series – Base wines and final cuvées
15:00 – Clément Pierlot: The Pommery legacy of vintages – Crafting excellence in large bottles
15:00 – Nicolas Signolle: Deconstructing Michel Gonet Les 3 Terroirs
15:00 – Nicolas Rainon: Henriet-Bazin – The magnificent Chardonnay of Villers-Marmery

16:30 – Essi Avellan MW & Wine Scholar Guild: Rosé champagne by two methods and Wine Scholar Guild study opportunities
16:30 – Kevin Sibille: Laurent Lequart – The Age-worthy Laurent Lequart Meunier
16:30 – Nicolas Maillart: Villers-Allerand fingerprints by Nicolas Maillart
16:30 – Guillaume Bonvalet: Bonvalet – The adventure of creating a new Champagne House

18:00 – François Philipponnat: Philipponnat – Masters of perpetual reserves since 1946
18:00 – Thomas Lombard: Lombard – Taste of terroirs
18:00 – Stéphane Regnault: Stéphane Regnault plays Le Mesnil-sur-Oger in Dorian