Tule samppanjan parhaiden asiantuntijoiden – niin kotimaisten kärkinimien kuin ranskalaisten tähtivieraidemme – oppiin. Näissä Grand Champagne Helsinkiä varten räätälöidyissä Master Classeissa samppanjatalot avaavat kellariensa ovet ja pääsemme mukaan ainutlaatuisille makumatkoille samppanjan saloihin.
Oppaina Master Class -luennoilla toimivat alan kotimaiset huippuasiantuntijat, samppanjaan erikoistunut Master of Wine Essi Avellan, useita samppanjakirjoja kirjoittanut viiniasiantuntija Jukka Sinivirta ja maamme arvostetuimpiin sommeliereihin lukeutuva Samuil Angelov. Lisäksi mukana on todellinen tähtikaarti samppanjan huippunimiä arvostetuista kellarimestareista talojen omistajiin ja mielenkiintoisimpiin viljelijätuottajiin.
Master Class -luennot ovat maksullisia ja niiden hinnat löytyvät kunkin Master Classin kuvauksen kohdalta, josta voit suoraan ostaa lippusi. Kaikista Master Classeista löydät lisätietoja alta. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Muistathan ostaa myös pääsylipun tapahtumaan etukäteen. Luennot kestävät noin 50 minuuttia ja maisteluannos on noin 4cl. Samppanjoita maistellaan luennoilla Lehmann Glassin upeista suupuhalletuista Grand Champagne -samppanjalaseista.
Näytä: gallerianäkymä | aikataululistanäkymä
Torstai 25. huhtikuuta
16:00 – Odilon de Varine: Gosset Célébris – A Great Wine of Champagne
16:00 – Olivier Kanengieser: Laurent-Perrier Millésimé – Rarely Vintaged
16:00 – Hubert de Billy: Pol Roger Vinothèque – A very scarce few for a happy few // SOLD OUT
16:00 – Pierre Casenave: Veuve Clicquot La Grande Dame – A wine to reflect the soul and vision of Madame Clicquot
18:00 – Hervé Dantan: Lanson Noble Champagne – Journey through time
18:00 – Jean-Baptiste Lécaillon & Essi Avellan MW: Louis Roederer Rosés – 50 years of pink deliciousness // SOLD OUT
18:00 – Guillaume Roffiaen: Nicolas Feuillatte Palmes d’Or and its secret soul // SOLD OUT
18:00 – François Philipponnat: Philipponnat Pinot Noirs from the heart of Champagne // SOLD OUT
19:30 – Alice Tétienne: Henriot – Wine is written in the vine
19:30 – Raymond Ringeval: Palmer & Co – Grands Terroirs vintages and the Magnum effect
19:30 – Clovis Taittinger: Taittinger Comtes de Champagne – Chardonnay at its noblest
Perjantai 26. huhtikuuta
14:30 – Denis Bunner: Bollinger – Heritage of mastering oak // SOLD OUT
15:00 – Irvin Charpentier: Domaine Alexandre Bonnet – Secrets of Les Riceys terroir
15:00 – Raymond Ringeval: Palmer & Co – Grands Terroirs vintages and the Magnum effect
15:00 – Samuil Angelov: Lehmann Reims – The Haute Couture revolution of tasting glasses // SOLD OUT
16:30 – Jean-Christophe Delavenne: Champagne Delavenne – Cultivating family tradition in Bouzy through lithotherapy
16:30 – Hervé Dantan: Lanson Noble Champagne – Journey through time
16:30 – Olivier Kanengieser: Laurent-Perrier Millésimé – Rarely Vintaged
16:30 – Guillaume Roffiaen: Nicolas Feuillatte Palmes d’Or and its secret soul
18:00 – Caroline Latrive: For the Amour of Deutz // SOLD OUT
18:00 – François Philipponnat: Philipponnat Royale Réserve – Exclusivity and excellence since 1522 // SOLD OUT
18:00 – Alexandre Salmon: Salmon – The many faces of Meunier // SOLD OUT
18:00 – Clovis Taittinger: Taittinger Comtes de Champagne – Chardonnay at its noblest // SOLD OUT
19:30 – Stephen Leroux: Charles Heidsieck Blanc des Millénaires – Extraordinary discoveries
19:30 – Alice Tétienne: Henriot – Wine is written in the vine // SOLD OUT
19:30 – Clément Pierlot: Pommery Cuvée Louise 2004 20 years after – glorified by time and size
19:30 – Pierre Casenave: Veuve Clicquot La Grande Dame – A wine to reflect the soul and vision of Madame Clicquot
Lauantai 27. huhtikuuta
12:00 – Sam Georges: Bernard Robert – The Hidden Secret of Côte des Bar
12:00 – Odilon de Varine: Gosset Célébris – A Great Wine of Champagne
12:00 – Alice Tétienne: Henriot – Wine is written in the vine
12:00 – Caroline Latrive & Essi Avellan MW: Elegantly and effervescently yours, Deutz // SOLD OUT
13:30 – Denis Bunner: La Grande Année Jeroboams – Stairway to Bollinger heaven // SOLD OUT
13:30 – Jean-Christophe Delavenne: Champagne Delavenne – Cultivating family tradition in Bouzy through lithotherapy // SOLD OUT
13:30 – Charline Drappier: Drappier – New generation in a family Champagne House, what is to come? // SOLD OUT
13:30 – Irvin Charpentier: Domaine Alexandre Bonnet – Secrets of Les Riceys terroir
15:00 – Maxime Pierlot: Single-plot Champagne and Coteaux Champenois from Vallée du Petit Morin: The A. Bergère Philosophy // SOLD OUT
15:00 – Stephen Leroux: Charles Heidsieck Blanc des Millénaires – Extraordinary discoveries // SOLD OUT
15:00 – Clément Pierlot: Pommery Cuvée Louise 2004 20 years after – glorified by time and size
15:00 – Essi Avellan MW: Sneak peek into use of oak in Champagne and Wine Scholar Guild study opportunities // SOLD OUT
16:30 – Denis Bunner: Bollinger – The prestigious collection // SOLD OUT
16:30 – Kevin Sibille: Laurent Lequart – Meuniers from the heart of the Marne Valley // SOLD OUT
16:30 – Diane Signolle: Michel Gonet – Expressions of Le Mesnil-sur-Oger Grand Cru over time // SOLD OUT
16:30 – Essi Avellan MW & Jean-François Galtat: Taste and talk of cult grower champagnes // SOLD OUT
18:00 – Alexandre Salmon: Salmon – The many faces of Meunier // SOLD OUT
18:00 – Samuil Angelov: Lehmann Reims – The Haute Couture revolution of tasting glasses // SOLD OUT
18:00 – Jukka Sinivirta: Various Champagne Houses – Champagne Balcony presents