Tule samppanjan parhaiden asiantuntijoiden – niin kotimaisten kärkinimien kuin ranskalaisten tähtivieraidemme – oppiin. Näissä Grand Champagne Helsinkiä varten räätälöidyissä Master Classeissa samppanjatalot avaavat kellariensa ovet ja pääsemme mukaan ainutlaatuisille makumatkoille samppanjan saloihin.
Oppaina Master Class -luennoilla toimivat alan kotimaiset huippuasiantuntijat, samppanjaan erikoistunut Master of Wine Essi Avellan, useita samppanjakirjoja kirjoittanut viiniasiantuntija Jukka Sinivirta ja maamme arvostetuimpiin sommeliereihin lukeutuva Samuil Angelov. Lisäksi mukana on todellinen tähtikaarti samppanjan huippunimiä arvostetuista kellarimestareista talojen omistajiin ja mielenkiintoisimpiin viljelijätuottajiin.
Master Class -luennot ovat maksullisia ja niiden hinnat löytyvät kunkin Master Classin kuvauksen kohdalta, josta voit suoraan ostaa lippusi. Kaikista Master Classeista löydät lisätietoja alta. Paikkoja on rajallinen määrä, joten toimi nopeasti. Muistathan ostaa myös pääsylipun tapahtumaan etukäteen. Luennot kestävät noin 50 minuuttia ja maisteluannos on noin 4cl. Samppanjoita maistellaan luennoilla Lehmann Glassin upeista Grand Champagne 40cl Ultralight -samppanjalaseista.
Näytä: gallerianäkymä | aikataululistanäkymä
Torstai 24. huhtikuuta
16:00 – Elise Losfelt: Charles Heidsieck Vintages – ageless classics in white and rosé
16:00 – Caroline Latrive: Deutz Parcelles d’Aÿ – a tribute to an exceptional terroir
16:00 – Lucie Pereyre de Nonancourt: Champagne Laurent-Perrier – the Art and Savoir-Faire of blending
16:00 – Essi Avellan: The bold and brilliant shades of Blanc de Blancs // SOLD OUT
18:00 – Emilien Boutillat: Rare Champagne – The Jewel of Champagne
18:00 – Alexandre Ponnavoy: Taittinger Comtes de Champagne – Chardonnay at its noblest
18:00 – Sophie Cossy: Into the limelight – Pargny-les-Reims by Sophie Cossy
18:00 – Irvin Charpentier: Domaine Alexandre Bonnet – Still wines of Champagne merge tradition and modernity // SOLD OUT
19:30 – Denis Bunner: Bollinger – Exploring the Pinot Noir virtuosity
19:30 – Benoît Gouez: Moët & Chandon’s glorious Grand Vintages rise from freedom of expression
19:30 – Raymond Ringeval: Palmer & Co Collection in Magnums – 40 year’s perspective
19:30 – Etienne Eteneau: Abelé 1757 – Chardonnay meets Les Riceys in the new blends
Perjantai 25. huhtikuuta
15:00 – Denis Bunner: Bollinger – The creation of PN VZ19
15:00 – Samuil Angelov: Viini kuplien takana – Samppanjan ABC
15:00 – Pierre Huré: Huré Frères 4 Éléments single-vineyard series – Base wines and final cuvées
15:00 – François Philipponnat: Philipponnat Clos des Goisses – Magnificent wine from an exceptional terroir // SOLD OUT
16:30 – Lucie Pereyre de Nonancourt: Champagne Laurent-Perrier – the Art and Savoir-Faire of blending
16:30 – Benjamin Fourmon: Joseph Perrier – Celebrating 200 years of terroir expression
16:30 – Camille Delard: Nicolas Feuillatte Palmes d’Or through the ages
16:30 – Michel Parisot: Devaux – From stainless steel to oak, the maturation vessel matters
18:00 – Benoît Gouez: Moët & Chandon’s glorious Grand Vintages rise from freedom of expression
18:00 – Emilien Boutillat: The very Essential and Hors-Série of Piper-Heidsieck
18:00 – Laurent d’Harcourt: Pol Roger Vinothèques – Refined by spirit of excellence and time // SOLD OUT
18:00 – Cynthia Fossier: Canard-Duchêne’s interpretation of Great Pinot Noir terroirs
19:30 – Alice Tétienne: Henriot – Wine is written in the vine
19:30 – Caroline Latrive: Deutz Parcelles d’Aÿ – a tribute to an exceptional terroir
19:30 – Raymond Ringeval: Palmer & Co Collection in Magnums – 40 year’s perspective
19:30 – Odilon de Varine: Gosset ’Compte d’Âge’ – The philosophy of age count
Lauantai 26. huhtikuuta
12:00 – Michel Parisot: Devaux – From stainless steel to oak, the maturation vessel matters
12:00 – Christelle Gratiot: Gratiot-Pillière’s fine Heritage
12:00 – Irvin Charpentier: Domaine Alexandre Bonnet – Still wines of Champagne merge tradition and modernity // SOLD OUT
13:30 – Elise Losfelt: Charles Heidsieck Vintages – ageless classics in white and rosé // SOLD OUT
13:30 – Odilon de Varine: Gosset ’Compte d’Âge’ – The philosophy of age count
13:30 – Cynthia Fossier: Canard-Duchêne’s interpretation of Great Pinot Noir terroirs
13:30 – Samuil Angelov: Viini kuplien takana – Samppanjan ABC // SOLD OUT
15:00 – Pierre Huré: Huré Frères 4 Éléments single-vineyard series – Base wines and final cuvées
15:00 – Clément Pierlot: The Pommery legacy of vintages – Crafting excellence in large bottles
15:00 – Nicolas Signolle: Deconstructing Michel Gonet Les 3 Terroirs
15:00 – Nicolas Rainon: Henriet-Bazin – The magnificent Chardonnay of Villers-Marmery
16:30 – Essi Avellan MW & Wine Scholar Guild: Rosé champagne by two methods and Wine Scholar Guild study opportunities
16:30 – Kevin Sibille: Laurent Lequart – The Age-worthy Laurent Lequart Meunier
16:30 – Nicolas Maillart: Villers-Allerand fingerprints by Nicolas Maillart
16:30 – Guillaume Bonvalet: Bonvalet – The adventure of creating a new Champagne House
18:00 – François Philipponnat: Philipponnat – Masters of perpetual reserves since 1946
18:00 – Thomas Lombard: Lombard – Taste of terroirs
18:00 – Stéphane Regnault: Stéphane Regnault plays Le Mesnil-sur-Oger in Dorian